trött..less..slut

Ja av många olika orsaker så känns inte denna dag som någon toppendag direkt. Livet känns jäkligt jobbigt faktiskt..fast man överlever väl allt. Tur att man har barnen som två stora solar i ens liv! mina älsklingar!
Felix är på dagis, kom iväg en halvtimme sent då D glömt tändningen på i bilen så den var död.. men det var nog ganska bra för Felix var inte så sugen på dagis idag.. men han hann då ändra sig och bli riktigt sugen medans vi höll på och grejade i ordning vagnen.
Linus och jag har suttit och myst och läst bok nu på morgonen.. mysproppen min! Han är en riktigt pärla.. alltid glad!fast han har ju humör..men det går ofta över i skratt.... men jag kan tänka mig att hans treårstots kommer att vara värre än Felix.
Linus avgudar emil..vår "lilla" vovve.Emil tom lyder Linus på inkallning :-), och Emil gillar Linus starkt.. han låter honom komma undan med det mesta.

Skulle ha varit ledig resten av veckan men blev så att jag jobbar idag, på torsdag och på fredag. Känns ganska bra ändå.. jag trivs bra på jobbet och det blir ju mer "cash"

Ringde till Junsele camping för att höra lite priser om boende.. men naturligtvis så var det strömavbrott i hela junsele så han kunde inte hjälpa mig. men jag fick i alla fall reda på att man får ha hund i vissa stugor.. så då blir det ju en resa dit:-)
Blir antingen 14 aug..eller 27 juli. Mamma och Max ska också hänga på ..roligt.
Felix laddar redan för att åka och kolla på djur i sommar.. men jag tror att han laddar för att åka till parken zoo i eskilstuna. För när jag sa härmodagen att vi kanske skulle åka o titta på djur så pratade han om karusellerna och tåget. Vilket sjukt minne dem har !!
Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från den sista tiden. Har ju blivit lite dåligt med såna på sistone....
ska leta reda på lite godingar i bildväg och sen börja klura på vad jag ska h a på mig idag..måste ju se lite vettig ut då jag står i butiken.. Funkar kanske inte riktigt med några sunkiga gamla mjukis mammabyxor och en tröja inkletad med gårdagens middag och kvällsfika och dagens frukost.."uäck"!

sommar!

Ja idag så känns det äntligen som att sommaren är påväg.. Tyosikt nog ska jag jobba 13-16, men det är ju inte så länge. Så vi hinner kanske ta en mysig  "utflickt", som Felix säger, efter middagen. Grabbarna bara älskar då vi går och kika rpå hästarna som finns en bit bort här. Synd att dem antagligen försvinner då nya e4:an ska fram...

Till helgen ska vi ha "garagefest" med våra familjer här hos oss.. lite singstar, eventuell femkamp och god mat.. o dryck! Vi firar lite allt möjligt, att D mamma går i pension och att D pappa äntligen har fått operera sitt onda knä, och så lite födelsedagar o ch annat smått och gott. Varken D föräldrar eller mina var ju med då vi hade 70-talsfesten, o inte på raggarfesten heller.. så vi tänkte att nu är det deras tur, Min mamma är nog ganska lyrisk över att hon ska få sjunga singstar.. vi kommer kanske få bända bort mikrofonen fr henne.

Felix och Linus är ute med pappa och njuter av det fina vädret.. och jag är inne och ska göra mig redo inför jobbet. Så det är nog dags att jag gör det.. ska gemig iväg om en halvtimme.. o ska hinna blaska av kroppen först.. så.. hopp in i dusch!
ha en trevlig dag i solen!

Ledig!

Idag är det skönt att vara ledig. Vi skulle egentligen ha träffat några kompisar och myst med barnen och grillat, men D är så krasslig så vi fick ställa in, o så ska vi åka iväg till mamma på eftermiddagen.
Kommer bli skönt att vara där och slappa och kolla på melodifestivalen. Är så underbart i stugan!!! Finns nog inget bättre ställe..eller ja, våran trädgård går ju inte av för hackor den heller.

Linus har utvecklats sjukt mycket den senaste veckan..kan ju vara det att jag ser det bättre nu då jag inte är hemma med honom hela tiden. Har fått jobba mer än vad jag trodde.. roligt..men ovant. Många säger att det är så bra för mig och komma ut, o ja.. på ett sätt är det nog det. Men jag är glad över att jag ska få vara hemma med Linus och Felix sommaren ut. Den 22 juni är jag ju föräldraledig igen. Om jag inte hade vetat att jag skulle få vara det så hade jag nog varit jätteledsen. Jag trivs super med att vara hemma med mina prinsar.
 
Det har som sagt hänt jättemkt med Linus utveckling bara de 2 senaste veckorna..han har börjat prata ganska mycket och förstår nu det mesta man säger.
Felix har varit inne i en ganska tuff period.. kanske är det den kända och fasade 3-årstrotsen.. ": Min, Mitt, Mina" och "jag tänker inte prata med dig nu" är några fraser och ord som vi får höra ganska ofta här hemma.
Både jag och D känner att det är extras viktigt nu att både jag och han får ensam tid med Felix. Annars så känns det som att man mest blir frustrerad och bara ser trotsen. Tror att jag och Felix ska åka in till stan och gå på kulturmagasinet ngn dag i veckan.
Nu tror jag att jag ska ta och lägga mig i sängen och läsa en tiding och bara slappa..det händer ju inte så ofta nuförtiden:-)
Ha en trevlig helg!

En miljon mottages tacksamt!

Jag bir alltid så otroligt shoppingsugen på vårkanten.. ja..iofs så har jag nog alltid ett litet shoppingsug..men de senaste åren har det framförallt varit saker till barnen.
Men nu på våren så blir jag så sugen på att bygga altan, köpa en massa utemöbler, målarfärg, laga växthuset, köpa en massa nya gardiner, överkast, sängkläder.. blommor blommor blommor! och mkt mer! En del av det komme ju bli av i sommar, men det vore så skönt att bara kunna åka iväg och shoppa ALLT jag vill ha :-) så.. om ngn har ne miljon som ligger och skräpar så mottages den som sagt tacksamt :-)


Den här stolen från ikea skulle vilja flytta in i vårat "uterum!!!!



www.hemansonskok.se så hittade jag det här köket.. det är lite åt  det hållet som vi vill ha.



Såhär kommer förhoppningsvis vår trapp se ut då D får tid att göra den i ordning. Vi har alla grejer hemma men det är ju ngt som kommer i vägen HELA tiden!!!

Ja ja ja... "vad är väl en bal på slottet".

D och Felix är på primärvårdjouren..alltså det här är ju som ett skämt.. fick ju åka dit i lördags ca 3 tim innan festen för att han fick en allergichock.. då fick han kortison.. nu är det dags igen.. Fast inte allergi den här gången. Jag ids inte ens gå in på vad det är.. men jag kan säga att jag kände mig väl inte som världens bästa förälder då jag försökte övertala sköterskan vi pratade med på eftermiddagen idag att vi kanske inte behövde åka till primärvårdjouren och jag tackade nej till tiden vi fick där!!! Vi ringde för att höra hur vi skulle göra med några mediciner och vips så ville dem att vi skulle komma. Jag börjar bli så trött på att de allt som oftast vill att man ska komma och sen när man väl är där så kollar dem på en som en idiot och som en hysterisk förälder. Jag tycker att det är bra att dem är nogranna men det vore ju bra om läkaren som undersöker är det också. Är ju ca 3 ggr som de missat  öroninflammation på Linus för de på vårdc ca 10 tim senare ska upptäcka att fallet visst är så.. Men.. jag fick en klump i magen och ringde upp vårdc igen och sa att vi tog tiden på primärvårdjouren.. så.. nu är det bara att vänta och se vad "domen" blir.
Nu ska jag gå och ta på Linus pyjamasenb och sen blir det mys i soffan... är inte så ofta jag får chansen att ha kvällsmys bara med honom.
trevlig helg!

RSS 2.0