fniss

ja jag fnisasr lite då jag läser det förra inlägget där jag skrivet att jag inte kan sluta fundera på vad som skulle hända nu då vi haft så tur.. ja.. repararition på bilen för 14 000 känns ju som en grej som kan kasta om turen litefgrand.
Men, jag har fprtfarande flax gällande jobbet, ser ut som om jag har fast jobb from slutet av februarui. Niiice! att jobba inom staten har sina fördelar. Att jag nästan bara jobbar dag, inga helger , ja.. det har ju också sina fördelar.

Var ju oförskämt löängesedan jag skrev här, har liksom varken kännt lusten eller haft tiden. Men nu tror jag att båda två  kommit tillbaka idag. Har semester hela veckan(lyyyyyx) , har inte valt den själv utan det blir att vi är tvungen att ta ut dom elva dagarna vi får nu i år innan årskiftet, vlket faktsikt är väldigt skönt. Utbildningen har varit otroligt intensiv, och nu då vi sitter själva o jobbar så blir jag helt slut!!

Måste lägga upp lite bilder på de förändringar som skett här hemma. Inga stora förändringar, lite färg o tapet i barnens rum, o lite småfix i sovrummet, leksrummet.. ja det ändras nog varje månad.

Den första semesterdagen ska faktiskt tillbringas med att rensa hela huset, i garderober... ut!!! med sånt som man inte användt på hurl änge som helst. Och bort med sånt som bara finns där av vana.
Barnens lekrum kommer som vanöigt få ta det av röjningsmaskinen. Måste ju göra plats för alla julklappar, och plats för att leka är ju också bra:-)
Hoppas alla haft en fin sommar och höst och att vi alla får en fin vinter.. med lahomt mkt snö och lagomt kallt!
kram

RSS 2.0