Glad påsk!

Tiden finns tyvärr inte till att skriva regelbundet känner jag. Jag gör ett litet inlägg då o då. Framförallt nära högtider verkar det som.
Såg att senast jag skrev hade felix precis haft halsfluss.. där har ju inget ändrats för han äter penicillin mot det nu också. Stackarn, han går i mammas fotspår, jag hade halsfluss hela tiden när jag var barn.
Tänkte skriva ung, men det är jag ju fortfrarande... he.. hehe.

Utöver en halsflussen så mår familjen bara bra. Jobbar o står i kan man säga.
Just nu hinner vi inte så mkt annat än att jobba o hämta barnen på dagis. Längtar tills jag har möjlighet att gå ner till 75 % . Har inte hört ngt om hur det blir efter att min tidsbegränsade anställning går ut i augusti, behovet finns, men finns pengarna ? ja ja, jag blir nöjd bara jag får förlängt, men naturligtvis hade det skönaste varit att få fast from september. Oavsett hur det blir så är min tanke att jag går ner till 75 % efter sommaren, o har jag inget jobb, ja, då löser det sig ju ändå.

Idag skcikade jag iväg två påskgubbar till dagis. Underbart söta! bild kommer ikväll.. eller i morgon.. beroende på om jag jobbar övertid eller inte ikväll.

Jag o daniel går som på nålar idag då vi fick bilen bogserad tillverkstaden igår eftermiddag. Jag blir så jäkla less, på ett halvår har vi betalat över 20 000 i rep kostnader. Sedan vi började laga bilen på den här verkstaden så blir det bara fler o fler fel, o dessutom samma fel! börjar kännas som att dom kanske inte gör sitt jobb riktigt bra. Vi som är toktaggade inför kökrenoveringen som vi ska göra till sommaren. Vi vill ju inte behöva hålla på o lägga pengar på onödiga reparationer om o om igen då.

Jag längtar till sommaren! jag ska vara ledig i 8 veckor!!!!!!! :-) bara njuta o vara med barnen. Semstern blir nog till gävle och furuvik , grabbarnas val. Jag o daniel kom fram till att många gånger är det föräldrarna som gör så att det måste så stort då man ska iväg på semester. Jag menar, våra grabbar tycker det är värsta semestern och åka iväg till stugan, 5 min bort :-) Eller att ta en sväng till stan o ta en glass , är lagom spännande.

Näe.. dags o ta en kopp te o frukostmacka.. är på jobbet lite tidigare.. har friskvård en timme... är gött o va statsanställd.

//anna


RSS 2.0