oj oj oj!

Det var inte igår jag skrev här! Har varit fullt upp med "vårfix".
Äntligen så är ju sommaren här. Premiärklippte gräset här idag. Grannen skrattade då det verkade som om jag inspirerade hela grannskapet för när jag var färdig så "surrade" hela området av gräsklippare.
Allt känns faktiskt väldigt bra nu. Jag har haft en trevlig helg med vänner o jobbarkompisar, jag har fått ett ill extra jobb som förhoppningsvis kan bli mer och jag har fått fler pass på Accent! Det andra stället jag ska börja på är Polarn o Pyret. Det känns spännande! kommer jobba där i sommar och lite till hösten. Kommer även att jobba på accent till hösten o det känns jätteroligt!
Det blir inte så mycket semester men det är det ju värt om det kan leda till någor mer. Jag o Daniel får i alla fall en vecka tillsammans. Barnen kommer att vara på dagis 3-4 veckor men då bara några dagar i veckan.

Linus är inne i en fantastisk period. Han pratar som bara den och har många tankar... och säger mycket roliga saker. Felix är också inne i en skön period, med mycket bus o hyss. Raseriutbrotten blir färre o färre, undra om man ska våga säga godd bye åt fyraårstrotsen snart!!??

I morgon blir det shopping med mamma. Ser fram emot att ha en lugn eftermiddag o bara gå o mystitta i affärer. Tänkte vara mammas personal shopper :-)
Ska även kika på ett par bra träningsskor åt mig. Har ju börjat promenera mer o mer. Försöker att gå min lilla runda på ca 7 km varje dag. Känns skönt o komma ut, o skönt o få gå en myspromenad med Emil. Bara han o jag! :-)

Sitter just nu o väntar på att Linus ska somna... tänkte ladda upp bilder så det kanske kommer några hit också.
ha en underbar kväll i det soliga vädret!!

RSS 2.0