utmattad

ja.. jag börjar känna mig helt slut. November har passerat o alla reserver jag har är borta. December har bara börjat och vi inleder den självklart med att jag har magsjuka och linus feber och en förfärlig hosta och felix har också en fruktansvärd hosta.
Jag sitter här nere och hör hur dom hostar ikapp på övervåningen och känner mig så hjälplös! jag hatar verkligen astma!!! denna jäkla hosta som följer med och allt slem. Vi får ofta kommentarer om att barnen är mycket sjuka.. och det är dom.... men.. jag blir så jäkla less på att höra det ibland. Den som inte har barn som har astma kan inte sätta sig in i hur det är, och inte heller hur hårt en förkylning drabbar ett barn med astma. En läkare förklarade det som så att ett "vanligt" barn är förkyld o hostar 2-3 dagar. Medans för ett barn med astma kan det bli upp till 10 dagar!
Jag festade ju till det med en rejäl öroninflammation i mitten av november o som sagt magjsuka i början av denna vecka.. o det är ju en helt annan femma, det har ju varken med astma att göra eller att jag är barn! Jag har helt enkelt en jävla otur o en kropp som suger! Den stressen som blir då jag blir liggande är skitjobbig. Känna att jag är borta för mycket från jobbet och att Daniel går på knäna.
Det finns jälvklart familjer som har det fruktansvärt mycket värre, men just nu så känner jag att det börjar bli för mycket bara.
Jag tror det är svårt för andra som inte har barn  som lider av astma att förstå den ständiga pressen och stressen under förkylningstider... att för säkerhets skulle packa i ordning så att man kan ge sig av snabbt på natten om astman blir värre.. att sitta i bilen o blåsa upp på sjukhuset mitt i natten i 160 för att ens barn har tuppat av av astman, att höra sitt barn väsa fram mellan försöken att andas frågan "om han kommer att dö nu"!!?? Mest av allt så lider jag av att se hur dåligt dom mår då astman är som den är nu... orken som är slut, hostan,nattsömnen som försvinner totalt.. önskan att springa runt o leka som stoppas av den jäkla hostan.
Är dax för 9-12 puffen på en timme för felix. Sen blir det till att se över medcinerna för natten och hoppa i säng.
Skulle jag så skulle jag ta över deras astma dubbelt upp bara dom skulle slippa!!Värst är det för Felix som antagligen kommer att dras med den hela livet.

RSS 2.0