Uppdatering av önskelistor,,igen :-)

Då jag fått reda på att lite på önskelistorna inhandlats så tänkte jag att jag lägger ut det här, jag kommer att ändra här efter min o Daniels shopping också :-)

Felix

Pärlor till halsband
Spelkulor
Klistermärken, gärna glittriga
Spel( till datorn eller vanliga)

Linus

böcker- traktorer,barbapapabok,  bilar,
Traktorer och bilar som dörrar går att öppna på
Kassa apparat
Spel
Doktorväska
Dammsugare
Dvd- "stora maskiner"

Felix&Linus

Flytande vattenfärg
Pyssel
ritpapper
Musik cd
Låtsasmat
Grejer till deras"kök"kaffeservis, brödrost, m.m





Bröllopsdag

Idag är det vår fjärde bröllopsdag. Då Felix fortfarande är dålig så blir det inte så mkt firande, och även pga att Daniel lyckades glömma bort den, trots mina pikar tidigare i veckan :-) det är då tredje året han glömmer bort den, tur att han kom ihåg att dyka upp på den första , haha!

Imorgon skulle ju Felix ha fått sin andra vaccin spruta, men det ser tycärr inte ut att bli så då han är dålig, men Linus kan förhoppningsvis få sin första. Känns skönt om båda har fullt skydd innan jul.
Nu ropar prinsarna, dags för kurragömma :-)
återkommer nog under kvällen, eventuellt ska jag och josse ta en myskväll!

Flitens lampa lyser......

om man nu säger så??!!! (kanske om man är 80 :-)  )
Jag har fått en hel del gjort idag även fast felix är sjuk och Linus allmänt vild :-) Daniel har läggningen med båda så jag ska sätta fart med städningen igen. Det är ju första advent på söndag!!! Funderar allvarligt på att ta fram adventsstakarna i morgon och ställa dom i fönstret så att allt är klart till helgen. jobabr ju till åtta på fredag, och på lördag jobbar jag till fyra.

Hoppas att det är lite mer vintrigt väder på söndag på julskyltning.. för visst är det julskyltning då???( noll koll)
Det ÖSREGNAR här just nu!! så tråkigt, det borde ju snöa!!! Är ju snart december!!!!


Här kommer lite bilder på vår "lilla" Emil, "mammas" tredje bebis..eller ja...första blir det ju då vi skaffade honom ...hmmm ..få se.. 03 tror jag det va. Blir 7 år 2010 alltså.. gammvovven!!


Folk brukar skratta åt hans långa nos, den här bilden kommer nog inte att motbevisa dom! Gammal o grå!!
H


Gopluttisen!!

 



Ööh, ja..vad säger man, den här bilen var kanske inte lika trevlig!! kan ju då förklara det gigantiska gapet att han är ute efter en korv som fotografen har i handen.


Vadå?! Hundar kan väl också behöva solskydd, vad kan vara bättre än "mini husses" solhatt!

Näe, nu ska jag ta mig i kragen och fortsätta "adventsstädningen"
Ha en mysig kväll!! Det ska jag ha med Grey´s och oskyldigt dömd, tack gode gud att vi har så att vi kan pausa och spela in på boxern!!




Det bor en mus i vårt hus!!!!

Jag blir galen, varje vinter, eller början på den, sen vi flyttade in(06) så har det varit lite "spring" i murstocken. Men nu vet jag inte vad som har hänt. För det första så känns det som om den....eller dom, springer överallt!!! tack gode gud inte inne i huset..  men i väggar, och tak/golv., för det andra så känns det inte som en liten söt näbbmus... mera som en.. mindre hund!!! Daniel har lagt ut fällor men inget resultat,.. känns som om vi måste gå på lite större modeller!!

Idag vet jag inte riktigt vad det blir, Felix är väldigt hostig och klagar på att han mår dåligt. Så det blir till att ta febern sen då vi alla vaknat på oss lite. Felix vaknade kvart i sju, och Linus tjugo över sex.. känns faktist jätte okej istället för att kloclan står på fem nånting!!!

Nu ska vi släpa oss ner på övervåningen och antagligen ha morgonmys i soffan.
Ha en trevlig dag!!!


och så var det måndag igen..

Den här helgen bara försvann känns det som. Kan bero på att jag jobbade på lördagen, var på fest på lördagen, sov halva söndagen, och kollade på film hela kvällen.
Men jag var ju ledig idag så jag har haft en underbar dag med barnen. Först så gjorde vi lite potatistryck, Linus diggade det starkt, fast mest för att han verkar gilla att kladda in färg över heeeela kroppen, och det är ju inte helt fel att smaka på lite på den heller.
Felix gillade det också, men mer på det sättet att han tyckte att det blev fint och att det var ganska enkelt att göra. Han blev imponerad att man kunde göra stjärnor, hjärtan och granar av potatis!!!

Wfter Lunch kom A, E och lille T. Felix och E lekte på ganska bra. Vi pysslade lite och sen hamnade de framför tv:n och hade fruktstund. Jag och A passade på att babbla på...skööönt.

Skulle varit ledig i morgon men blev inte så. Är glad att jag får pass men just i morgon hade jag sett fram emot att vara lite ledig. Hade tänkt haft upptäckardag med grabbsen... men nu får de va på dagis i 8 tim istället. :-(
Jag räknade ut förut att jagkommer vara ledig 4 dagar f.o.m nu till julafton, hur jag hade tänkt hinna med julpyssel och julstädning är en gåta !!

I lördags var vi ju på personalfest med Daniels jobb. Det var jättetrevligt!!! vi varpå Invito, tyvärr så förstår jag inte vart de fått sitt goda rykte ifrån. Vi hade förbeställt på torsdagen, och alla tog samma förrätt för att göra det enkelt  och de hade även fått reda på allas varmrätter. Trots det fick vi vänta i 1 tim och 40 min!!! fördrinken tog en timme!! galet!! Vi såg ju att de hade fullt upp i köket och tyckte ganska syndom dom, men då maten väl kommer .. och en är kall. Då försvann faktiskt min förståelse.. Tycker lite synd om Daniels chef som betalade hela kalaset. Men vi hade ju en väldigt trevlig dag och kväll ändå!! jag försökt spöa grabarna i pingis, och lyckades... ibland ;.)

Har precis lagt Linus och har tusen saker att göra inför i morgon. Lägger ut blider på vår tjockis imorgon Emelie !!
God kväll

bra start på dagen

Felix var på topphumör i morse. Jag tror det är en kombination av att vi fick en ny grej som han andas in sin astmamedicin i, antagligen har den andra felat i ett år utan att de meddelat oss. har tydligen återkallat de flesta.. men inte vår då... i alla fall, pga att han nu har en ny, och, hans nya säng! han vaknade i morse och låg i sängen och myste och sa att han hade sovit sååå skönt och att han älskade sin nya säng!!
Han låg kvar och tänkte somna om.. men då hörde vi hur lillebror tassade upp och strax efter hörde man ett ljudligt, heeej! Lillebror tyckte att storebror skulle kliva upp :-)

Har inte tid att skriva nå mer då det är ltie tight om tid idag(ovanligt va?) Jag börjar jobba tolv, måste åka vid elva. Och daniel ska åka med barnen vid halv elva-elva till mamma. Han ska ju på personalfest sen idag. Genom att jag jobbar kan jag inte komma förrän vid fem, men det känns ok.
Måste klura på vad jag ska ha på mig!!!
trevlig helg!!

Uppdaterad önskelista

Efter önskemål så kommer här barnens önskelistor.. får se om föräldrarnas också hamnar här, men det vi önskar oss mest är en trevlig jul med nära o kära(snacka om vuxenpoäng :-) )  Här  är det som jag har kommit på och fått order om nu(framförallt från Felix då)

Felix

Pärlor till halsband
Spelkulor
Klistermärken, gärna glittriga
Spel( till datorn eller vanliga)
Doodle Pro, Fischer Price, "rittavla"
Spindelmannen grejer- kläder, leksaker, spel

Linus

böcker- traktorer, bilar, barbapappa bok(finns barbapappas hus på åhlens)
Traktorer och bilar som dörrar går att öppna på
Kassa apparat
Spel
Doktorväska
Dammsugare
Rory grejer- kläder, leksaker, spel

Felix&Linus

Flytande vattenfärg
Pyssel
ritpapper
Musik cd
Låtsasmat
Grejer till deras"kök" brödrost, kaffeservis,m.m
Pennor Kritor
Utklädningskläder



dagis eller "dagmamma"

På senare tid har vi börjat fundera på om vi ska ha grabbarna hos en dagmamma istället för dagis. Tog kontakt med en "dagmamma" som bor alldeles i närheten av oss men hon hade tyvärr fullt.Tillh östen kanske hon fick en ledig plats o det känns ju lite långt dit.
Vi trivs ganska bra med dagis nu, fröknarna är jättebra, men Felix trivs inte alls. Han är ingen dagispojke!! Han säger att han hellre vill vara hemma med mamma, och visst, det kan ju många barn säga men sen när de väl kommer till dagis har de kul ändå. Men det känns som om det är värre än så med Felix, det första han frågar på morgonen är om han ska till dagis, om vi svarar ja så blir det gråt, skrik o panik!! Jag tror jag vet orsaken men känns inte bra att lägga ut det här, men kan säga att jag förstår honom.
Känns inte så kul att lämna honom där när han blir helt förstörd och får riktig panik!! Men jag jobbar ju bara nu i november och december, sen ser det kört ut på jobbfronten.
Jag skulle gärna ha varit hemma med Filuren och linslusen tills felix är fem och linus tre,... men .. som jag sagt förut så går det liksom inte. Jag blir så förvånad då jag hör att det inte är bra för barn att vara hemma!! hur kan det inte vara bra att vara hemma med sina föräldrar. Självklart är dagis bra, men jag tror ändå att det inte passar alla barn. Det gäller ju att man aktiverar banen och hittar på roliga saker om man har dom hemma, gör man inte det tror jag inte att de tycker att det är så kul att va hemma.Men i vårat fall är det i alla fall så att min storplutt hellre är med mamma och hitta på roliga saker än att vara på dagis. För hans skull så hoppas jag att det kommer att vända och att han kommer att trivas genom att vi just nu inte har ngt annat val än att ha honom där.

Snart ska jag dra iväg till jobbet! Ha en bra dag!

Egentiden krymper

Ja det har blivit ganska sena läggningar på sistone.. och genast så märker jag hur lite tid man har för sig själv, och tillsammans för den delen. Ikväll så är det Felix som är superpigg då han däckade vid soffan vid 16.00, och sov inästan två timmar.. jag gjorde verkligen allt för att väcka honom, men det gick inte! Till slut så fick det bli en muta..inte det bästa föräldraskapet, men vad gör man inte. Men nu så är han då ganska pigg. Vi klurar lite på hur vi ska göra med läggningarna. Förut var det så att de alltid somnade själva, men på sistone har det blivit så att vi ligger bredvid dom. Med Felix blir det så för att han oftast hinner somna medans vi läser bok.. och Linus för att han blev van vid det sen han var jättesjuk. Men han har somnat själv nå kvällar nu efter att ha sprungit upp fr sängen typ 1000 ggr.. men idag tog det nog bara en kvart. Samtidigt som jag känt hur skönt det var att hinna mer på kvällarna så känner jag att den här tiden kommer ju aldrig igen! Sen när dom blir äldre kommer man väl längta efter att få ligga o snusa på dom.
Tror att det kommer att bli enklare då vi kan läsa lite längre böcker för Linus. Ska nog göra så att vi läser en bok och när den är slut är den slut.. då har vi ju haft en mysstund tillsammans och kanske har de somnat. Jag vill liksom ha kakan och äta upp den :-) Ikväll är det greys, hade tänkt kolla på bonde söker fru också men ser på klockan att det kanske inte är så stor idé. Hade så gärna velat hinna sy ngt ikväll men det ser mörkt ut.

Idag har jag varit ledig och har haft en helt underbar dag med barnen. Vi var i lekrummet och lekte järnet i två timmar på morgonen, på eftermiddagen kom Lina och Arvid och hälsade på. Det var så skönt att få träffa en kompis och bara sitta och surra! tack för besöket Lina och Arvid!!
Imorgon är det jobb, om du är här och kikar ngt Josefin så kan jag säga att jag kan jobba längre i morgon.

Jaha.. Felix är fortfarande vaken, undra just när han kommer att somna ikväll då!!!
Näe, nu ska jag ta och göra lite nytta innan det är tv:dags.
Trevlig kväll!

Önskelistor

Efter önskemål så kommer här barnens önskelistor.. får se om föräldrarnas också hamnar här, men det vi önskar oss mest är en trevlig jul med nära o kära(snacka om vuxenpoäng :-) )  Här  är det som jag har kommit på och fått order om nu(framförallt från Felix då)

Felix

Pärlor till halsband
Spelkulor
Klistermärken, gärna glittriga
Spel( till datorn eller vanliga)

Linus

böcker- traktorer, bilar, barbapappa(finns barbapappas hus på åhlens)
Traktorer och bilar som dörrar går att öppna på
Kassa apparat
Spel
Doktorväska
Dammsugare

Felix&Linus

Flytande vattenfärg
Pyssel
ritpapper
Musik cd
Låtsasmat
Grejer till deras"kök" brödrost, kaffeservis,m.m





Toalettrullehållare, påspåse och hjärta

Ja, det är det senaste jag sytt.. eller hjärtat var faktiskt för ett tag sen men har inte fastnat på bild förrän nu :-)



Detta är den första jag gjort så nu tror jag att jag har fått kläm på hur jag ska göra



Påspåse, kom precis på att det kanske inte är så smart att lägga upp den här här då tanken var att
det ska bli en julklapp då jag redan har två själv.. men jag kan ju göra så att ni som är intresserade får ropa till
så kanske tomten kommer med den :-)

Mitt hjära som jag gjorde av en gammal kjol!!

Nu är det dags att snart krypa i säng.. känner jag mig själv rätt så kommer jag inte i den förrän efter
elva men jag kan ju försöka :-)
god natt!


kvällsmys med grabbsen

Efter middagen ikväll, lax, som grababrna inte var helt förtjusta i. Så gjorde jag och felix chokladpudding. Eller ja..gjorde och gjorde.. vi vispade ner pulver i mjölk, haha!
Det var chokladpuddingpremiär för både felix o linus och de älskade det!
Sen hade vi myskväll med en massa bus.
felix var uppe till kvart över nio!!! Är inte ofta det händer, men det är ju inget dagis i morgon så då kan vi ta det lite soft på morgonen. Här kommer lite bilder från kvällen.



Busunge..eller.. chokladansikte



Chokladansikte 2!!



Sprallig som sin mamma



Den här killen är inte så lite sprallig han heller :-)

Det var lite smått o gott från kvällen. Nu ska jag bara lägga upp lite bilder på det senaste jag sytt..men det blir i ett nytt inlägg.

God kväll!!


sytt o pysslat

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder på det jag sytt... Har ju inte blivit så mycket än, jag har inte kort på allt heller.


Min första hissgardin




Ljuspåse



Ljuspåse igen.. synd bara att bilden inte fäste så bra på tyget..


En "påspåse"

Ja, det var det  jag hade bilder på för tillfället. Kommer nog mer efter julstöket.
Har inte kommit mig för och gjort några vimplar till barnens rum än men tror jag ska ta tag i det nu då det börjar bli så fint! De nya sängarna gjorde verkligen succé..vi harj u abra monterat upp en än så länge men jag kan verkligen se det framför mig hur fint det kommer bli.
Tack tack tack! Vad skulle vi göra utan alla snälla föräldrar:-)!!!!!!!!!!!!!

Loppisfynd

ja som mina vänner vet så älskar jag då att gå på loppis o hitta en massa roliga fynd!! Finns väl inget bättre då man hittar en låda med en massa "godsaker" i som ingen annan upptäckt.
Som jag skrev tidigare så gjorde jag ett av mina bästa fynd nånsin häromdagen, en tallrikshylla för 34 spänn!!! Billigt. Här kommer lite bilder på en del av mina fynd


Tallrikshylla för 34 kronor, lite vitfärg så blir det kanon




"paradhanddukshylla", 13 kronor.. lite vitfärg här också gör susen



Liten bägghylla, gratis!! otroligt va lite vitfärg kan göra


Köpte två såna här, kommer inte ihåg priset



Älskar prästkragar och blev helt lyrisk då jag fick syn på den här, runt hundralappen tror jag

 

 


Liten sockerskål..20 kr


100 kr



Tycker att de här var så söta.. var mamma som upptäckte dem, 15 kr styck tror jag det var


25 kr för lampfoten, köpte två och fick med en skärm

Ja, det var några fynd. Hoppas att det kommer bli fler snart!!

 


fy för vaccinationen!

Ja, ite helt oväntat så fick Felix värsta reaktionen efter sprutan!! Han fick över 40 i feber,typ 41!!!!! Heelt sjukt! Han yrade,kräktes och klagade på att han hade jätteont i huvudet!! Var så hemsktoch se mammas prins så dålig. Bara ca 6 timmar efter sprutan så kom febern, vid 15.00 tiden, men det var på natten som han var ritkig dålig. Det var ju på tprsdagen han tog sprutan, och han var inte helt bra förrän på söndagen. Vi var väldigt tveksamma först till om vi skulle ge oss iväg till Vemdalen. Som tur var så kunde daniels föräldrar vara med barnen på fredagen på da´n! tack tack tack! utan er hade det inte gått!! Jag hade ändå en klump i magen då vi åkte mot vemdalen men då mamma ringde på kvällen o sa att febern gått ner kändes det mycket bättre.

Vi hade såååå roligt i vemdalen. Jag, Sara Daniel och Henke!! vi var väl inte så utvilade då vi åkte hem på söndagen, men det var väl inte riktigt tanken med resan heller.
Får se om jag lägger upp lite bilder därifrån! Lär ju bli som vanligt att det inte hinns med. Jag vill köpa lite mer tid! skit i att köpa vingar för pengarna, jag vill köpa tid!

I helgen så blir det jobb..elelr ..idag, imorgon så blir det mys med familjen. Felix har ett otroligt mammasug nu så jag tror jag ska ta en riktig mysdag med honom. Daniel kanske hinner med att sätta ihop de fina sängarna vi fick till barnen fr morfar och Karin! tack tack tack!!!

Till något helt annat.. jag gjorde värsta fynden häromdagen. En tallrikshylla för 34 kronor!!!! och en sån där paradhandduks hylla för 13 kronor!! sjuukt billigt! Jag och mamma var helt lyriska efter att vi hade varit i secondhandbutiken där vi fann allt. Vi hittade en del annat också, men de där grejerna var helt underbart billiga. Det var t.o.m en annan kund som började lägga bud på min tallrikshylla då jag kom till kassan!! helt galet!! Jag tror jag ska ta en "lägga upp bilder dag" och lägga upp bilder på även dom. Jag har lovat Josefin att jag ska göra det! hon är också på jakt!! jag håller ögonen öppna åt dig!!!!!
Näe, dags att göra ngn nytta. Ha en trevlig helg!!!!!

Gott o blandat

Lite blandade bilder. Börjar med några från Björnrike. var som vanligt lite slö med kameran.. så det fanns inte så många "guldkorn"



Gladfis som vanligt






En katt..eller.. Han skulle absolut ha en pumpa i pannan,.. och en yxa...



Det här fann jag för ett tag sedan då jag hörde att det kraffsade inne i köket. En havrefras tjuv!!


oh ooooh! hon kom på mig!!!





svininufluensan

Det är ju det stora samtalsämnet nuförtiden. Iställer för vädret så diskuterar man influensan. Jag har märkt det speciellt då jag jobbar i butiken. Jag ryste då jag läste på aftonbladet för en stund sen att en 8-årig flicka hade dött... fy vad hemskt!! jag har lite svårt att veta hur allvarligt man ska se på det här.
I vilket fall så vaccinerade vi Felix i morse. Linus är ju för liten så det är bara hålla tummarna att han slipper undan. Daniel kommer väl antagligen inte att få vaccinera sig förrän efter nyår som så många andra.

Imorgon bär det av till Vemdalen ! Yipee! jag har inte riktigt vågat glädja mig åt det då både jag och Linus legat sjuk hela veckan.. men nu känns det som om det verkligen kommer bli av, tack vare våra föräldrar. Daniels mamma o pappa kommer hit imorgon på dagen och tar barnen och mormor o morfar kommer på kvällen och är här hela helgen med barnen. Jag tyckte att det kändes väldigt jobbigt att behöva lämna Felix på dagis i morogn så snart efter vaccinationen genom att ajg vet hur dålig man kan bli. Och som ni kanske förstått av föregående inlägg så brukar vi ju lyckas råka ut för det mesta i den här familjen.
Linus börjar bli bättre, men har fortfarande lite feber. De har tagit prover på bvc. Sänkan var lite hög men inte anmärkningsvärt, halsproverna såg bra ut. urinprovet fick vi in i morse så det är bara vänta och se hur det är. Läkaren som Daniel träffade(jag låg hemma däckad i feber) sa att det måste vara ngt för det är inte normalt att ha feber varje vecka såhär länge, och jag håller med.
Visst att barn kan bli sjuka då de börjat på dagis och de ska ju gå igenom mycket för att stärka sitt immunförsvar, men jag o daniel gick igenom almanackan ordentligt imorse och kom fram till att han haft feber varje vecka i 8 veckor! det känns lite överdrivet! Han har även haft två kruppanfall, en öroninflammation och jättesvår hosta.

I övrigt så händer inte så mycket här hemma. Jag har städat järnet de två senaste dagarna. Överdraget till soffan har bla blivit som nytt efter en tur i tvätt maskinen. Se ut som en helt ny soffan. Ikea gör verkligen möbler till barnfamiljer.
Jag har även rensat ur lekrummet.. fast det syns ändå inte.
Nu tänkte jag lägga upp lite bilder, men gör det i ett nytt inlägg.
Hoppas ni får en bra helg. känner jag mig själv kommer jag inte hinna skriva mer innan vi åker. KL 11.00 imorogn bär det iväg mot en barnfri helg och afterski!! :-) och jägermeister!! :-)

Helikopter tur i Björnrike

Det låter väl lyxigt occh roligt!!!En helikopter tur alltså.MEN... nu var det ju inte direkt ngn vanlig tur. Näe, för det första så skedde det klockan tre på natten.. och för det andra så var det med en ambulanshelikopter!
Jag ska försöka att berätta så kortfattat jag kan, allt gick faktiskt väldigt fort. Det var natten till onsdagen (28/10) som jag vaknade av att Felix hade väldigt svårt att andas och att han grät,.,. och hade kruppliknande hosta. Försökte då att ge honom hans astmamedicin så gott det gick. Han hade så svårt att andas så att han inte fick i sig så mycket. Då han började hosta väldigt mycket så gav jag honom lepheton. Då jag insåg att jag inte hade kontroll på läget längre så ringde jag till sjukvårdsupplysningen, den där på 1177 då jag tyckte det var meningslöst att ringa vår sjukvårdsrådgivning här hemma då vi va i Björnrike. Jag hamnade i Dalarna.. hon hörde honom andas och sa att jag skulle ringa 112. Sagt och gjort.. där var det ingen väntetid kan jag säga. Killen jag pratade med sa att han hörde andningen och att han ville skicka ambulans. 5 min senare ringde han o sa att ambulansen var i sveg... så det blir helikopter. Då höll jag på att smälla av! men jag kände en lättnad då min panik ökat sen felix halvt panikslagen klagade över att hans händer och fötter "försvunnit "och han kunde inte längre sitta upp, allt mindre stå eller prata. Daniel var ju här hemma, så då han fick mitt samtal om att pappa skjutsade mig till en parkering alldeles i närheten för att vi skulle åka helikopter till Östersund så kände han sig ganska maktlös och orolig. Varken han eller mamma hade förstått hur allvarligt det var då jag först ringde till de för råd. Vilket jag kan förstå.. inte lätt att bli väckt tre på natten och få sitta och lyssna på Felix andning.
Bara efter ngn minut på parkerningen så kom ambulansen.. jag drog en lättnads suck över att få åka ambulans i stället då jag är höjdrödd o har sjukt lätt för att bli åksjuk...men..det visade sig att de ville att vi skulle åka helikoper ändå.. så jag hade ju inte så mycket val. Det bästa för prinsen!!!
Felix hade vid det laget blivit piggare och andades nu hyffsat bra.
Väl inne på sjukhuset fick vi träffa en läkare som var mindre bra.. tyvärr.. men efter den suveräna läkaren som var i helikptern så brydde jag mig faktiskt inte så mycket. Vid halv fem på morgonen så checkade jag och Felix in på patienthotellet i östersund. Mycket trötta! Framförallt mamman, felix förelsog först att vi kunde gå på stan! haha! Jag är grymt imponerad av Felix!! han var så duktig.. klagade inte en gång!! sååå duktig. Mammas älskling! Men jag märker att han bearbetar det lite då o då, inte så mkt helikopterturen kanske(där är det mer mamma som behöver bearbeta:-) )  utan snarare känslan då han inte kunde andas och blev helt lelös. Natten till fredagen så fick han lite svårt att andas igen och vaknade och var otröstlig. Efter att jag och daniel(som kom på torsdagkväll) lyckats lugna honom så hulkar han fram att "mamma, kommer jag dö nu" Kan säga att mitt hjärta höll på att spricka. Lilla lilla älskling!
Allt gick ju bra, och han mår bra nu. Har fortfarande lite problem då och då, men vi har höjt hans medicinering till max. Det som känns väldigt jobbigt är att han ska beöva ha det såhär. Jag börjar inse att han faktiskt är sjuk. Det känns tungt. Jag tänkte helgardera mig och säga att ja det kommer ju kanske att växa bort. Självklart hoppas jag på det, men ärligt.. då folk säger det nu så känner jag det inte som ngn tröst. Jag vill inte att han ska ha det här överhuvudtaget!! Då jag fått lite distans till den sista händelsen kan jag säkert tänka så. men inte nu.

Kan säga att jag var helt slut då Daniel kom på torsdagskvällen. Var så skönt att vi var två som hade ansvaret! och som kunde hjälpas åt om det hände något. Jag vill tacka mina systrar och pappa och Karin för deras fantastiska hjälp och även för vistelsen i stugan!! tack o pussar till er!

Idag så fortsätter kaoset, vaknade i morse och Linus är sjuk.. igen!! jag blir galen på den där j---a febern!! Jag har också lite feber och börjar känna mig helt kraschad.. börjar kännas som om resan till Vemdalen i helgen börjar bli hotad. Tråkigt, men huvudsaken är att Linus får vara frisk längre en 3-4 dagar.
Linus har nu gått o lagt sig, felix läser bok med pappa så jag ska gå o säga god natt. Jag hoppas det blir ngn sömn inatt. .. men jag tvivlar på det då varken alvedon eller ipren.. samtidigt får ner Linus feber, han ligger på 39,5. Stackars liten!

RSS 2.0