vad skulle jag ta mig till utan min josse!

Spenderade gårdagen med Josse.. med vissa personer så är det bara så att det klickar.. o det har det gjort mellan oss.. i typ 18 år! :-) hon finns där.. i vått o tort.. hon är som min lilla fru. När jag är sjuk så kommer hon förbi med små "sjukpaket" med godis o tidningar, när jag har det jobbigt så hon där o lyfter mig.. när jag är glad så delar hon min glädje fullt ut..  Hon gör dom små sakerna som är så stora. Som idag då hon ringde o undrade hur det hade gått på ett möte jag hade idag! det värmer!! tack josefin för att du finns o för att jag får vara din vän!!!
I går hade vi en mysig kväll, lyxigt att kunna sitta o prata långt in på natten!
sådärja.. en "kärleksförklaring" till min "fru". Kanske ska passa på att ge en till min man också! han går ju inte av för hackor han heller!  Jag har egentligen många som jag skulle ge kärleksöfrklaringar till, men det får bli en annan dag. Daniel är mannen i mitt liv. Så är det bara. Det har varit tufft under "småbarnsåren",grabbarn är ju iofs små fortfarande men det känns ändå som att man kan tillbringa tid tillsammans på ett annat sätt. Det är inte bara så att man möts mitt i natten mellan rapningar, blöjbyten, amningar.. kolik, o skrik mitt i natten :-)
den senaste tiden då jag varit kraftigt förvirrad, så har dani klivit in o tagit hand om det mesta, kämpar för att hitta lösningar.. o lugnar mig med att han fixar allt :-) det är kärlek.. ärligt.. att få detta tar jag hellre än att få en blomma eller smycken på alla hjärtans dag. Det är varje dag som gäller, att ge varandra det där lilla, som gör så att allt fortf. känns stort! det gäller att inte glömma bort varandra!

I morgon är det jobb! då jökar ska jag fixa fina siffror! får se om det är nå folk i huset , men det lär det ju vara när det är melodifestivals jippo!
Nu ska jag o daniel sätta oss o planera sommarens semester. Tanken är att vi ska åka till parken zoo i eskilstuna.. förhoppningsvis kunna hälsa på pappa samtidigt om dom är hemma.Åka till stockholm, o kanske kolmården.. ska även försöka hinna en tur till lasse åbergs museum där trazan o banarne kojan finns! linus bara älskar dom!
Hoppas på att det  är lika fint väder ute i morgon så vi hinner vara ute ens tund innan jag drar till jobbet.. fast.. iofs.. hela gården är ju en byggarpetsplats.. så det kanske blir en långfrukost o sen kojabyge istället :-)
Ha en underbar helg!

hej igen!

Tog en lite paus fr bloggandet. Eller,... det går ju ibland ganska lång tid mellan mina inlägg mkt pga tidsbrist, men denna gång så var det faktiskt så att jag inte hade lust att blogga.
Är ganska bra precis en månad sen jag skrev sist...under den tiden har det hänt både det ena o det andra. Min jobbsituation har ändrats lite. Jag o bästa chefen hade ju tänkt att då en på jobbet går i pension så skulle jag hoppa in på hennes tjänst! yeeeeah! men.. det bidde inte så.. personen har skjutit upp det..för andra gången. Då mina a-kassadagar snart är slut så kommer jag behöva säga upp mig fr min 5 timmarstjänst.. Är helt sjukt med den där regeln om 75 deltidsdagar.. är det bättre att jag hamnar helt utanför arbetslivet..Jag blev faktiskt riktigt deppig.. mest för att jag trivs så himla bra men också för att det är ett sånt krånglande med a.kassadagar hit o dit..  Men nu har besvikelsen lagt sig.. jag ser det som om jag har en chans att starta på nytt! har kollat på en del utbildningar men har inte bestämt mig än hur jag ska göra. Ska träffa min handläggare på af i morgon o diskutera andra möjligheter. Helst hade jag sett att jag kunnat vara kvar på accent, men som det ser ut nu så verkar det kört. Men jag kommer ju förhoppnigsvis att vara kvar där i sommar med mina goa jobbarkompisar! :-)

Vi har även kalasat sen jag skrev sist.. nu har jag en 5-åring o en 3-åring här hemma.. oj va tiden går fort! Felix hade kalas för hela sin avdelning i en lokal som vi hyrde! det blev lyckat. Blev lite smått panik då dom som har lokalen klämmer ur sig då vi hämtar nyckeln... 50 min innan 20 barn kommer.. att vattnet har frusit! kalaset var den dagen då termometern visade minus 30 på morgonen! buuurr! som tur va så löste sig allt ändå. Felix var mkt nöjd.
Linus kalas blev också mysigt. Vi bjöd inte in dagis då då vi tycker att han är så liten än, men våra vänner med sina barn var med o firade... Har varit ett väldigt kalasande! :-)
Pappa dök upp förra veckan! det var jätteroligt! sofia var också med.. det var så roligt att se dom båda.. var så tråkigt då dom åkte hem.. dom var bara här en dag!
Dom hade med sig jättefina presenter till barnen! i morse då vi pratade om vad vi skulle göra så föreslog Linus att morfar kunde komma.. så även han o felix uppskattade deras besök.

Näe.. dags o ta tag i middagen! sen i kväll ska jag iväg på lite "festligheter" Blir tom övernattning:-) då jag berättade för daniel så fick jag en oväntad reaktion...."oj.. vad skönt" haha! fast jag förstår honom.. det är skönt att vara ensam ibland!
Det här var en kort update om den sista tiden.. återkommer när tid finns med bilder och lite mer update.kram!

RSS 2.0