suck!

Grymt less! dagen började bra då vi upptäckte att Linus var feberfri för första gången på hela veckan, den blev lite sämre då vi vid lunch upptäckte att felix hade feber, men lite bättre vid läggning då vi upptäckte att han var nästan feberfri..... MEN.... dagen blev mycket sämre då Linus på ca 1 timme verkar ha fått en akut öroninflammation! alltså, det var helt sjukt! han skrek så att han tappade andan och skrek att han hade ont i öronen! snacka om att vi blev förvånade, han har tagit sig lite mot örat men det var mest i tisdags o onsdags så vi trodde att det gått över! Då blev det bråttom för vi kom på att vi drack vin till maten... o det verkade ju alla andra ha gjort också, så medans daniel gjorde sig redo för att ta bussen om det blev så försökte jag desperat ringa runt till alla så att han kunde få åka bil.... men inget napp! så daniel o linus fick sätta sig på bussen till primärvårdjouren en lördag kväll halv nio. Vi tänkte först att vi skulle vänta tills i morgon o ge han alvedon, men det gick inte som han skrek! stackarn! Blev lite stressigt där ett tag med en gråtande felix som var övertrött, skrikande linus, en mamma som desperat försökte ragga skjuts o rädda min man från kommunalt åkande :-) och en stressad man!! men det gick ju det också! Vi är vana vid att han har sina öroninflammationer, men inte att behöva kasta oss iväg på bussen!

Imorgon ska jag jobba, till veckan har jag inget pass o det är ju tur då det lär bli vabbande hela veckan om han får penicillin. Dagis ger ju inte mediciner o dom brukar ju ska har 3 ggr om dagen!

För att prata om annat än sjukdomar o krångel så hoppar jag till min 30 årsfest! som  jag inte skulle ha, men som jag nu ska ha!!! ska bli kul o hoppas att så många som möjligt kan komma även fast den ligger mitt i semestertider! förhoppningsvis får jag inbjudningskorten till veckan så jag kan börja skicka ut dom!!!

Den 27 juni drar vi till junsele med mamma o max! vis ka på djurparken o på mora träsk!! ha ha, mora träsk, det var ju mina favoriter, o nu felix! fast det kommer nog va mamma som garvar o dansar mest!
Näe, ska ta o ta tag i hemmet o göra lite fint tills stackars daniel o stackar linus kommer hem! jag o dani som hade bestämt oss för att ha guitar hero kväll i kväll... ja ja, vad är väl en bal på slottet!

RSS 2.0