sommar!

nu var det evigheter jag sen jag skrev. Önskar att jag kunde säga att massor har hänt.. men det har det inte. Sen senast så har jag hunnit med en vända till med halsfluss... men sen så har det varit bra! lite småfeber på grabbarna bara.. så nu verkar det ha vändt för oss igen :-)

Jobbmässigt lunkar det på i samma takt. Den 22 augugsti kastar jag mig ut i totalarb.löshet.. om jag nu inte har turen att det har löst sig innan. I dec så kan det förhoppningsvis bli en tjänst ledig på accent.. jag hoppas hoppas hoppas att det blir så o att jag får den :-)
Bästa bossen kommer ju försvinna för att vara mammaledig så det kommer ju att bli väldigt tomt!!!
Om det är ngn som vet om ngt ställe där dom behöver personal.. gärna handels.. så .. hojta till! Kan dock inte bara jobba extra.

Tänk.. snart är det midsommar! jag kan inte fatta det.. har inte alls fått ngn sommarkänsla. Ska vara föräldraledig hela nästa vecka så jag hoppas på finväder så att sommarkänslan kanske dyker upp. Längtar efter att få åka o bada med kidsen o åka på små mysiga utflykter. Både felix o linus har blivit mkt kaxigare i vattnet. Felix har ju gått en intensiv simskola de senaste två veckorna, han har verkligen gjort stora framsteg. På torsdag är det uppvisning för familjen.

Näe... orken att skriva liksom försvann.. jag hoppas i säng med en bok o laddar inför ännu en underbar dag på jobbet!  snart tillbaka:-)

RSS 2.0